آشنایی با تست فلوک و نحوه انجام تست فلوک

آشنایی با تست فلوک و نحوه انجام تست فلوک

آشنایی با تست فلوک و نحوه انجام تست فلوک

تست فلوک می تواند از طریق بررسی عملکرد لینک یا کانال اطلاعات جامع و مهمی را برای تکنسین ها فراهم کند. در حال حاضر به دلیل گسترش تبادل اطلاعات در مقایسه با گذشته تعداد افراد بیشتری در مورد تست فلوک و مراحل انجام تست فلوک کابل شبکه اطلاعاتی را در اختیار دارند. با استفاده از این تست می توان بر روی بستر شبکه سرعت و کیفیت جابجایی اطلاعات را اندازه گیری کرد.

برای تست ارتباطات کابلی می توان از تستر کابل شبکه بر روی شبکه های کامپیوتری استفاده کرد. با توجه به نوع وسیله اطلاعاتی که از طریق انواع تسترها بدست می آید متفاوت است. با استفاده از یک تستر خوب شبکه اطلاعات مفیدی در زمینه احتمال قطعی در طول مسیر و میزان متراژ به دست کارشناسان کابل کشی می رسد.در این مطلب به آموزش تست فلوک و توضیح مراحل تست فلوک می پردازیم.

آموزش مراحل انجام تست فلوک

آموزش مراحل انجام تست فلوک

آموزش مراحل انجام تست فلوک

انجام تست فلوک چندین بخش لینک دائمی، کانال، لینک ‌های سخت افزاری یا کابل‌های ثابت و Patch Leads ها را شامل می شود. برای آموزش مراحل تست فلوک باید سه مرحله زیر که خود شامل تنظیمات خاصی هستند را به ترتیب انجام داد.

  1. مرحله اول: تستر باید از لحاظ محدودیت بارگذاری تست، آخرین ورژن نرم افزاری تستر و کالیبره بودن دستگاه تست بررسی و تنظیم شود. برای مطمئن شدن و انجام موارد بالا بایداز روی تستر دکمه dial را فشار دهید تا به بخش Special function و قسمت اطلاعات نسخه تستر وارد شوید و در نهایت دکمه enter را بزنید.
  2. مرحله دوم: در این مرحله به منظور تنظیم REFRENCE لینک دائم باید دستگاه اصلی و ریموت فلوک به یکدیگر متصل گردند. با این کار می توان تلفات اضافی که از کابل ‌های اضافه به کار رفته در محاسبات تست فلوک بوجود می آید را حذف کرد. برای انجام این تنظیمات باید آداپتور لینک دائم PLA002 به دستگاه اصلی شود و ریموت نیز به آداپتور کانال یا لینک متصل گردد. بعد از انجام این اتصالات نوبت به فعال سازی SET REFRENCE می رسد و در نهایت برای اینکه به صورت خودکار بین دو دستگاه فرآیند referencing انجام شود باید دکمه enter زده شود. تنظیمات referencing بعد از هر مرتبه روشن و خاموش کردن دستگاه ضروری است و باید انجام شود.
  3. مرحله سوم: در این مرحله باید اطلاعات پروژه را وارد کنید و نیازمند دقت و توجه زیادی است و دارای چندین تب برای ورود اطلاعات مختلف می باشد. این مرحله خود از چندین بخش تشکیل می شود که شامل ورود اطلاعات در تب های مختلف است. برای ورود اطلاعات باید دکمه dial روی تستر را فشار دهید تا وارد قسمت SETUP شوید. در ادامه به سمت پایین رفته و به قسمت INSTRUMENT SETTING وارد شوید و کلید ENTER را بفشارید.
  4. در همین مرحله دکمه F1 را فشار دهید تا بتوانید در تب دوم اطلاعاتی مانند نام تکنسین تست کننده، نوع سایت و اسم شرکت را وارد نمایید. توجه کنید که در انتها باید تغییرات را ذخیره کرده و از تب دوم خارج شوید. در تب پنجم امکان انجام تنظیمات مربوط به نمودارها و ذخیره نتایج وجود دارد که باید وارد قسمت PLOT Grid شد و کلید اینتر را بزنید در اینجا باید تنظیمات روی حالت YES قرار داده شود.

برای انجام تنظیمات نهایی وارد تب اول شوید که برای انجام این کار قسمت روشن مانیتور را باید روی بخش STORE PLOT DATA قرار داد و کلید اینتر را زده تا بر روی EXTENDED تنظیم گردد. برای ایجاد یک پوشه جدید در قسمت CURRENT FOLDER باید کلید F1 را فشرده و اسمی برای پوشه انتخاب می کنیم و در پایان تمام تغییرات را ذخیره می کنیم.

نوآوران دیتا عرضه کننده خدمات شبکه و فیبر در ایران

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


دسته بندی


ویدیوهای اخیر


پروژه های ما


تگ های اخیر